totta puhuen en ole koskaan tehnyt boston leipää enkä edes tiedä mikä se on mutta se kuulostaa herkullsiselta nam.

Raaka aineet

50 g hiivaa

1 prk 2,5 valio crea ruokakermaa mustapekka  

1 tai 2 tl suolaa

1-2 rkl sokeria

1rkl tomaattipyreetä

6dl vehnäjauhoja

1-2 dl valio oivariini juoksevaa

Täyte

1 pak 170 g pekonia

1rasia 200g herkkusieniniä

1 iso 150g sipuli

i pak 100g valio mustapekka makea chili tai musta pippuri tuorejuustoa 

Näin teet

murenna hiiva kädenlämpöiseen ruokakermaan.lisää suola,sokeri ja tomaattipyre.Alusta taikinaan jauhot ja lopuksi oivariini.kohota kaksinkertaisesti liinalla peitettynä.kuutioi pekoni ja herkkusienet. kuori ja hiennonna sipuli.ruskista ne paistinpannussa.vaivaa taikina kauli levyksi.levitä päälle pekoni seos ja murennettu tuorejuusto kieritä rullaksi.leikkaa n. 5cm paloja ja asettele ne voideltuun vuokaan[22 cm] väljästi.kohota.kypsennä 200 asteessa 30 min tai kunnes se on kypsä tarjoa sosekeittojen kanssa tai salaatin